Village People organiseert wekelijks op donderdagavond een Village People café-avond en daarnaast 6 keer per jaar dans- en kennismakingsavonden voor LBGTI’ers in de driehoek Zwolle-Amersfoort-Arnhem. De dans- en ontmoetingsavonden vinden plaats in de Mess in Harderwijk. Je vindt de Mess op 1 minuut lopen vanaf het treinstation Harderwijk, links van steakhouse Tennessee.

Programma najaar 2019:

5 oktober 2019 2019 |Autumn edition
20–04 u. Dans- en ontmoetingsavond
Tickets via deze link

23 november 2019 2019 | Winter edition
20–04 u. Dans- en ontmoetingsavond
Tickets via deze link

Aanstaande zaterdag 5 oktober gaan we weer lekker los op Village People. Uiteraard met onze verlichte dansvloer. Kom shinen bij Village People!

Adres: Mess, Oranjelaan 11a, Harderwijk (Ingang links van restaurant Tennessee), naast het NS station Harderwijk.
Alle leeftijden en gay- en straight friendly. Neem je beste vriendin of moeder gewoon mee!
Entree:  € 5
Aan de deur: € 7,50

Bij elkaar brengen
Op deze avonden organiseert Village People een levendige LBGTI-community in Harderwijk. Ons doel daarbij is, om in een regio waar weinig mensen open zijn over hun (LBGTI- homo- of bi- etc) seksualiteit, mensen bij elkaar te brengen, die daar wél open over zijn. Op de dansavond zorgen we voor informatie (flyers van COC, LBTGI-netwerken) en mensen die je kunnen ‘bijstaan’ bij ‘uit de kast komen’.

Thema/Filmavond
Aanvullend op de zes jaarlijkse feestavonden en de vaste Village People Cafés op de donderdagavond organiseert Village People vier keer per jaar een thema- en filmavond met een LBTGI-thema.
Dit doen we in samenwerking met het filmhuis Harderwijk. Op zo’n thema-avond vertonen we een speelfilm of documentaire en aansluitend voeren we een maatschappelijke discussie met bijvoorbeeld een (Harderwijks) boegbeeld in de LBGTI-wereld. We willen hierbij thema’s bespreekbaar maken die spelen onder LBGTI-mensen, zoals bijvoorbeeld ‘Gay op school’, ‘LBGTI en de kerk’, ‘Uit de kast komen in een Turks-Nederlands of Marokkaans-Nederlands gezin’ en ‘Mijn broer/zus is ook homo’.

We nodigen ook bijvoorbeeld COC-voorlichters uit en maken gasten attent op netwerken als de Vereniging Christelijke Homo’s (CHJC), de contactgroep voor ouderen ANBO Roze Flevoland/Harderwijk en ‘Switchboard’, waar ze met al hun vragen terecht kunnen. De bedoeling is met elkaar praten over het maatschappelijke thema dat n.a.v. de film naar voren komt.

Samenwerking
Waar mogelijk probeert Village People samen te werken met met (religieuze) organisaties, zoals kerken en moskeeën, coc en andere LBGTI-netwerken.